Fra bakgårdstagging til levebrød

A3MAG – Mener litt om alt.

A3 er et samfunnsnyttig prosjekt hvor veien til betalt arbeid gjøres kortere. A3 består av: A3mag.no og A3 Profil og A3 prosjekt.

A3 prosjekt er et praktisk opplæringstilbud til unge voksen mellom 18 og 35 år med interesse for kreative fag som foto, film, grafisk uttrykk og web. Her utforsker vi hvordan du kan omgjøre interessene og egenskapene dine til betalt arbeide. A3 prosjektet er også en rekrutteringsarena til betalte traineestillinger i A3mag.no eller A3 profil.

Kontakt oss på post@a3mag.no dersom du brenner inne med egne vinklinger og meninger. Redaksjonen: e-post: post@a3mag.no Besøksadresse: Storgata 13, 0155 Oslo

Fra bakgårdstagging til levebrød

A3MAG - Fra bakgårdstagging til levebrød

Dette er en historie om Kim André Kolstad, som startet å tagge da han var 11 år og lever i dag av å trikse med sprayboksen. I 2007 fikk Kolstad sin første offisielle malejobb på en fabrikk på Yara i Porsgrunn i Telemark.

At jeg kunne få penger for å male syntes jeg var helt sykt.

For Kolstad var det jo ”bare” graffiti og litt penger, så han tok det ikke så veldig seriøst til å begynne med. Det var jo allerede en stor del av hverdagen hans, men kunne han virkelig gjøre det om til en livsstil og leve av det? Det var en helomvending for unggutten, som har gått fra å tagge på alt fra CD covere og slitne bakgårdsvegger, til å ha graffitien som levebrød i dag…

Les hele artikkelen på A3mag.no.

 

Select Language
X