Urtehagen kafe + riverside samarbeid

Bydelen har satt i gang mange ulike prosjekter for å gjøre det triveligere rundt Olafiagangen og området rundt Riverside ungdomshus i samarbeid med Supergrønland.

Urtehagen kafe ble åpnet nå litt ut på sensommeren. Her kan alle få kjøpt seg en kaffe og litt å bite i til en rimelig penge.

Dette er et samarbeidsprosjekt hvor også Riverside ungdomshus som nærmeste nabo har bidratt med ungdommer som jobber i kafeen før skolestart. Ungdommene som jobber i prosjektet lønnes av bydelen.

Urtehagen kafe + riverside samarbeid
Urtehagen kafé

Urtehagen kafé åpner rundt klokken 11 og driftes frem til klokken 16 av voksne kvinner i fra vår egen bydel. Fra klokken 16 og fram til ca. kl 21 er det ungdom fra Riverside ungdomshus som bemanner kafeen.

Dette er et av mange positive aktiviteter som bidrar til å løfte området rundt Grønland og Olafiagangen.

Målet er at Olafiagangen skal oppleves som en trygg og god møteplass for ulike brukergrupper hele døgnet, hele året. Derfor ønsker vi at flere skal ta Olafiangangen i bruk!

Akerselva trebaatforening
Akerselva trebåtforening jobber med å gjenskape en levende trebåtkultur i Akerselva. Det er kulturarv og byutvikling hånd i hånd.

Her kan du spille bordtennis, sykle, skate, hoppe på trampoline, bli lest for, eller ta deg en gratis båttur på Akerselva direkte fra vannkanten utenfor Riverside ungdomshus med Akerselva trebåtforening som jobber med å gjenskape en levende trebåtkultur i Akerselva. Frigo bemanner også mange av aktivitetene som foregår her. Et godt samarbeid mellom flere enheter i Bydel Gamle Oslo bidrar til å gjøre området rundt til et bedre sted å være.

Riverside ungdomshus - kompetansesenter for ungdom
Select Language
X