Bilder fra våre aktiviteter på sosiale medier

Praksisplass på Riverside ungdomshus!Står du uten skoleplass eller jobb, og er i alderen 15-22, kan du søke plass på våre praksisavdelinger innen web & grafisk design og ikt. Det er løpende inntak gjennom hele året. Praksisplassene varer fra 3-10 måneder, og vi hjelper deg med å søke jobb og skoleplass mens du går hos oss.Kontakt oss på Tlf: 234 314 65.Kontakt gjerne også praksisledere og/eller ungdomsteamet på telefon, epost eller ved personlig oppmøte.
I dag!
Riversides vaffelstekeri er oppe og går i dag også!
Poster laget av webverkstedet på Riverside ungdomshus i samarbeid med Stovner IPS (Individual placement and support, individuell jobbstøtte. Alle som blir en del av Stovner IPS blir fulgt opp tett, basert på egne ønsker og motivasjon til å komme seg ut i ordinær jobb eller skole.
Er du for ung for Riverside ungdomshus, prøv Junior-G (Junior Grønland). Mandag, onsdag og fredag kl 16-21 på Familiehuset, Grønland 30. (Facebook-banner laget av webverkstedet på Riverside ungdomshus)
Webverkstedet på Riverside ungdomshus har laget Facebook-cover og "grafitti-bilde" for Junior G (Junior Grønland)
Laget på webverkstedet på Riverside ungdomshus i samarbeid med Stovner IPS (NAV)
Forrige uke hadde vi to workshopdager holdt av Amani Buntu, i regi av Riverside, SaLTo sentrum og Uteseksjonen i Oslo, her på Riverside. Deltakere var flerkulturelle unge menn, og tema var bl. a identitet, forhold og framtid.Det var to kjempefine dager med veldig fine folk, og vi takker ungdommene som var med og skapte dette med sin engasjerte deltakelse!
Nå begynner det å bli høstlig ute, så vi bytter ut grillen med vaffeljernet og serverer vafler fra 17-tiden i dag. Velkommen!
Kan dette være noe for deg?
Kom og bli med på spennende og lærerik workshop!
Kurs i dokumentarfilm på Sentralen Ung
Høsten 2017 skal Sentralen Ung i gang med et helt nytt kurs i dokumentarfilm for ungdom.
Vi skal samle sammen seks personer som ønsker å fortelle en historie - kort eller lang.
Gratis kurs i matematikk hos www.lektorjakobsen.no. Nettsiden med videoer er GRATIS for alle elever, privatister, lærere og foreldre.
Vafler i dag fra kl. 17, velkommen til en hyggekveld på Riverside
Ukens bildekollasj fra web&grafisk praksisplass. Foto gjort om til en skisse.
Ukens bildekollasj fra web&grafisk praksisplass på Riverside. Traceing/overtegning av figurer for å heve kvaliteten til trykkstandard for brosjyren vi lager til UngArena på Familiehuset.
Ukens kollasj fra web&grafisk praksisplass på Riverside ungdomshus. Denne tegningen er laget av Vetle. Han har tegnet dette i Photoshop og skal senere animere det i et annet program.
Slampoesi ved Guro Sibeko
Mingling...
Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam + en yngre og lovende
Mingling...
Fornøyd enhetsleder Mehrdad Ganji
Mingling...
Relanseringsfesten på Riverside ble en suksess. Varaordfører Khamshajiny Gunaratnam ønsket alle velkommen. Vi satt stor pris på at hun tok seg tiden til å komme innom oss, og føler det er en anerkjennelse av det viktige ungdomsarbeidet som gjøres på Riverside ungdomshus.
Lansering av våre nye hjemmesider i dag. Den er laget av vår web&grafiske avdeling som også har ungdom på praksis. Det meste av vårt profileringsmateriale lages på Riverside ungdomshus.
Mac akvarium laget av ungdom på ikt praksisplass på Riverside ungdomshus.
Ukens kollasj 16/11. Laget av ungdom på web&grafisk praksisplass.
Laget til lanseringsfesten vår 15/11 av web&grafisk praksisplass
Ukens kollasj fra web & grafisk praksisplass på Riverside.
Riverside ungdomshus åpner klokken 14.00 i morgen 17/11. (re)Lansering av Riverside ungdomshus starter kl. 15.00. Velkommen!
(re)Lanseringsfest av Riverside på Riverside ungdomshus torsdag 17. november fra kl. 15. Velkommen!
Plakat for fotballcup på Rudolf Nielsens plass. Laget av  ungdom på web&grafisk praksisplass.
Oljemaleri laget av  ungdom på web&grafisk praksisplass.