IKT praksisplasser
Står du uten jobb og skoleplass til høsten og er mellom 15-22 år. Ta kontakt dersom du er interessert i en praksisplass på Riverside. Vi har praksisplasser på Ikt, Web & grafisk og Film & video.

Kursstart Ikt er i august og januar. Opptak skjer gjennom hele året så lenge det er ledige plasser.

Kurset i Ikt setter deg i stand til å bygge, demontere og reparere datamaskiner, installere operativsystemer, sette opp pc’er i nettverk, lære å bruke MS Office, ta sertifiseringer i Microsoft Office og generell bruk av datamaskin og Internett, og litt om datasikkerhet m.m.

Det gis individuell opplæring i alle fagdisipliner. Uansett faglig ståsted når du begynner på kurset vil det være mye å hente enten du er helt nybegynner eller mer erfaren innen pc-bruk og -reparasjon.

Varighet

Kursene/praksisplassene varer i 3 måneder, og du har mulighet til å få forlenget praksisperioden i inntil 10 måneder. Alle kursdeltakere får praksispenger fra NAV i perioden de deltar på kurs.

Tid/sted for kurset

Alle hverdager fra 09.00-15.30, på Riverside i 2. etasje.

Utstyr/programvare

Vi tar i mot brukte pc’er fra kommunen, og andre som ønsker det. Pc’ene blir renset for sensitiv informasjon og reparert dersom mulig. Operativsystemet blir reinstallert m.m. Noen pc’er går også til veldedig formål, eller blir solgt rimelig til interesserte. Har du en pc som trenger en “helsesjekk” kan du ta den med til oss.

Elevarbeider

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: (#10) To use 'Page Public Content Access', your use of this endpoint must be reviewed and approved by Facebook. To submit this 'Page Public Content Access' feature for review please read our documentation on reviewable features: https://developers.facebook.com/docs/apps/review.
Type: OAuthException
Code: 10
Click here to Troubleshoot.

I løpet av kurset vil du kunne

-Bygge, demontere og reparere pc’er
-Installere operativsystemer, drivere og ulik programvare
-Sette opp pc’er i nettverk og kople opp mot Internett (kablet og trådløst)
-Ta sertifiseringer i MS Office, nettverk, internett og i generell pc-bruk
-Datasikkerhet

Laste ned brosjyre

Se på undervisningsplan

Velkommen til IKT praksisplass

Kontakt IKT-praksisplass