Web & grafisk praksisplass

Står du uten jobb og skoleplass og er mellom 15-22 år kan du få en praksisplass på web & grafisk avdeling på Riverside ungdomshus.

Kontakt oss på telefon 234 314 65 dersom du er interessert i en praksisplass hos oss. Vi har praksisplasser på web & grafisk og ikt.

Kursstart web & grafisk er i august og januar. Opptak skjer også fortløpende gjennom hele året så lenge det er ledige plasser.

På kurset i web & grafisk design vil du lære å lage dine egne hjemmesider i Dreamweaver. Du vil også lære digital bildebehandling i Photoshop, og animasjon i Flash. I tillegg vil du få muligheten til å lage din egen blogg. Sikkerhet er et viktig tema så kurset inkluderer også litt om generelt nettvett, lover og regler.

Kurset legger fokus på både produksjon mot rettet mot Internett og trykte medier.

Det gis individuell opplæring i alle fagdisipliner. Uansett faglig ståsted når du begynner på kurset vil det være mye å hente enten du er nybegynner eller mer erfaren.

Varighet

Kursene/praksisplassene varer i 3 måneder, og du har mulighet til å få forlenget praksisperioden i inntil 10 måneder. Alle kursdeltakere får praksispenger fra NAV i perioden de deltar på kurs.

Tid/sted for kurset

Alle hverdager fra 09.30-15.30, på Riverside i 2. etasje.

Grafisk arbeid

Utstyr/programvare

Vi forsøker å holde oss oppdatert, og har de nyeste og kraftigste arbeidsstasjonene på markedet og den nyeste programvaren. Dette for til en hver tid å kunne følge med i hva som skjer i markedet og holde tritt med utviklingen slik at vi er mest mulig oppdatert på teknologifronten. Vi har et åpent kontorlandskap som bidrar til et sosialt og godt arbeidsmiljø.

Elevarbeider

Utstilling av elevarbeider

Utstilling Bydelsadministrasjonen - arbeider fra web&grafisk praksisplass

 

I løpet av kurset vil du kunne

  • Lage grafikk for hjemmesider (Photoshop)
  • Lage egne hjemmesider (Dreamweaver)
  • Lage animasjoner for hjemmesider (Flash)
  • Lage ulike trykte publikasjoner (f. eks. plakater, hefter, flyers,visittkort m.m.)
  • Levere produksjoner for trykk/internett til stat, kommune og næringsliv eller egen bruk

Last ned brosjyre

Se på Undervisningsplan

Velkommen til web & grafisk praksisplass.

Kontakt web&grafisk praksisplass